Kik vagyunk?

A weboldalunk címe: https://szallit-ok.hu.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket?

A weboldalon nem szükséges regisztrálni, nem szükséges személyes adatokat megadni. Személyes adatok megadására akkor van szükség amikor a felhasználó szeretne kapcsolatba lépni cégünkkel. Ekkor az azonosítás miatt  kérjük be a nevet, címet, telefonszámot, emailcímet. Ezeket az adatokat kizárólag szolgáltatásaink nyújtásához használjuk fel, illetve az árajánlat kéréshez szükséges, semmilyen más célra nem használjuk ezeket és nem adjuk tovább.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot?

A beérkezett levelekben található adatokat kizárólag az ügyféllel való kapcsolattartásra használjuk, addig ameddig a kapcsolattartás és a szolgáltatás tart. Ezeket az adatokat 6-hónapon belül töröljük a szerverről, 6 hónap után akkor találhatók meg ezek az adatok a szerveren ha az ügyfél ismét emailt küld részünkre, vagy új árajánlatot kér.

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak (videó: Youtube) A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak. Ha valaki nem szeretné, hogy bármilyen adatot gyűjtsenek róla az egyszerűen zárja be a weboldalt.

Bármikor kérhető, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat?

A bekért űrlapadatokat védett levelező szerverre továbbítjuk, a leveleket maximum fél évig őrizzük meg fél év elteltével a leveleket töröljük. A leveleken nem végzünk statisztikai kimutatásokat, nem szelektáljuk, azokat kizárólag a megrendelések teljesítésével és a kiadott árajánlatokkal kapcsolatban őrizzük meg.

Az adatokat harmadik fél által biztosított szerveren tároljuk, az adatok védelmére tűzfalat, Ddos védelmet, Script-blockert és egyéb technológiát használunk.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat?

A weboldal analitikai mérését a Google Analytics ( https://analytics.google.com/analytics/web ) végzi, ezt a mérést kizárólag szolgáltatásaink javításának a céljából hoztuk létre és a látogatók forgalmát mérjük vele illetve a weboldalunkon végzett tevékenységet tekintjük át.

Bármilyen kérés merül fel az adatvédelemmel kapcsolatban kereshetnek bennünket a Kapcsolat űrlap kitöltésével illetve elküldésével.

Back To Top