skip to Main Content

A kilencvenes évek közepén sokat sportoltunk és kitaláltuk, milyen jó is lenne ha napközben is tudnánk a testépítéssel foglalkozni. Azaz munka közben is súlyokat emelgetnénk. Mivel  a költöztetés is egy ilyen szakma ezért az ötletet tett követte, és így lettünk költöztető cég.

A kezdetek

Kezdetben cégeket és irodaházakat költöztettünk, sok vállalkozó ismerős és cégtulajdonos hívott bennünket segíteni, ha valahova átköltöztek, irodabővítés volt vagy korszerűsítették a bútorokat, berendezési tárgyakat.

A munka során törekedtünk a biztonságos munkavégzésre, a berendezési tárgyak és egymás épségének a megóvására. Továbbá arra, hogy megbízhatónk maximálisan elégedett legyen az általunk elvégzett munkával. Nem csak Budapesti  cégeket költöztettünk, hanem kijártunk vidékre is gyakran a partner cégekhez. Így néhány év alatt bejártuk Magyarországot. Pár alkalommal külföldön is voltunk amikor kiállításokat költöztettünk, vagy cégek komplett új berendezési tárgyait kellett hazaszállítani külföldről.

A céghez mindig alapos szűrés után kerülhet új dolgozó, nálunk fontos a jó kondíció, és a megbízhatóság, a feddhetetlen életvitel. Mivel az alkalmazottak is látták a cégeknél végzett munkánkat, pár év múlva már egyre több alkalommal kértek meg bennünket magánszemélyek is. A kérésük az volt, hogy vállaljuk el a költöztetésüket, mert megbíznak a munkánkban. Ezért ma már  nem csak céges hanem lakossági költöztetést is végzünk jelentős számban.

Külön kiemelném még a vállalkozásunk által végzett szállító tevékenységet, melynek keretein belül különböző kisebb-nagyobb cégnél végzünk beszállítói tevékenységet, alkalmi illetve rendszeres jelleggel. Ebből jött létre weboldalunk neve is: Szállít? Ok!  vagy összeolvasva: szállítok. Egyik akciónk is a szállítással függ össze: Budapesten nem kérünk km díjat a költöztetésért, tehát gyakorlatilag ingyenesen szállítjuk Budapesti megbízóink berendezési tárgyait.

Precíz költöztetés, gondos munka

A költöztetés, bútormozgatás során nagyon figyelünk a tárgyak épségére, hogy minden berendezési tárgyat sérülésmentesen szállítsunk át új helyére. A költöztetések előkészítésére is kiemelt hangsúlyt fektetünk, hiszen Budapesten és környékén ingyenesen végzünk helyszíni felmérést a munka nagyságát illetően, valamint tapasztalatainkkal segítünk leendő megbízóinknak, hogy a munka minél gördülékenyebben és problémáktól mentesen menjen.

Partnereink és megbízóink visszajelzéseit is közzé tesszük  a weboldalunkon, hogy látható legyen: elégedettek az általunk végzett munkákkal.

A szállítási, költöztetési munkához többféle méretű járművet használunk ezért  ki tudjuk pontosan számítani, hogy melyik munkához melyik gépjármű a legoptimálisabb választás ár-érték arányban. Jelenleg használt járműveink a teljesség igénye nélkül: Mercedes Atego 7,5t, Mercedes Sprinter 3,5t, Renault Master 3,5t, Fiat Ducato 3,5t.

Várjuk továbbra is leendő Ügyfeleink árajánlatkérő levelét, ha költözni szeretne, vagy bármilyen szállítandó tárgy van Önnél bátran keressen meg bennünket, akár telefonon, akár e-mailben.

Back To Top