Örömmel mutatkozunk be Önöknek, mint Költöztető cég a Szállítók csapata. Cégünk hosszú évek óta azon dolgozik, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú költöztetési szolgáltatásokat nyújtsuk, legyen szó akár helyi, akár nemzetközi költözésekről.

Cégünk filozófiája az ügyfélközpontúság és a minőség iránti elkötelezettség.

Minden munka során arra törekszünk, hogy az ügyfelek elégedettségére és bizalmára építsünk. Az egyedi igények figyelembevétele és a személyre szabott megoldások kialakítása minden egyes projektnél központi szerepet tölt be számunkra.

Szakértelmünk és tapasztalatunk révén biztosítjuk, hogy a költözési folyamat gördülékenyen és zökkenőmentesen történjen. Rugalmas csapatunk minden lépésben segítséget nyújt az ügyfeleknek, legyen szó a tervezésről, csomagolásról, szállításról vagy éppen a célállomáson történő kibontásról.

Költöztető cégként kiemelt figyelmet fordítunk az áruk biztonságára és az ügyfelek elégedettségére. Ezért folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és követjük az iparág legújabb trendjeit és legmagasabb szabványait.

Bízunk benne, hogy mihamarabb lehetőségünk nyílik szolgáltatásaink bemutatására Önnek, és hogy megtisztel a bizalmával a költöztetés során. Ha már megvan a költözés tervezett időpontja, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy előzetesen árajánlatot adjunk a munkára és részletesen tájékoztathassuk Önt arról, hogyan segíthetünk a költözés zökkenőmentes lebonyolításában.

Precíz költöztetés, gondos munka

A költöztetés, bútormozgatás során nagyon figyelünk a tárgyak épségére, hogy minden berendezési tárgyat sérülésmentesen szállítsunk át új helyére. A költöztetések előkészítésére is kiemelt hangsúlyt fektetünk, hiszen Budapesten és környékén ingyenesen végzünk helyszíni felmérést a munka nagyságát illetően, valamint tapasztalatainkkal segítünk leendő megbízóinknak, hogy a munka minél gördülékenyebben és problémáktól mentesen menjen.

Partnereink és megbízóink visszajelzéseit is közzé tesszük  a weboldalunkon, hogy látható legyen: elégedettek az általunk végzett munkákkal.

A szállítási, költöztetési munkához többféle méretű járművet használunk ezért  ki tudjuk pontosan számítani, hogy melyik munkához melyik gépjármű a legoptimálisabb választás ár-érték arányban. Jelenleg használt járműveink a teljesség igénye nélkül: Mercedes Atego 7,5t, Mercedes Sprinter 3,5t, Renault Master 3,5t, Fiat Ducato 3,5t.

Várjuk továbbra is leendő Ügyfeleink árajánlatkérő levelét, ha költözni szeretne, vagy bármilyen szállítandó tárgy van Önnél bátran keressen meg bennünket, akár telefonon, akár e-mailben.

Back To Top