Költöztetés csomagolással

Költöztetés csomagolással, buborék fóliázás. Csomagolás, dobozolás, segítünk berendezési tárgyait be és kicsomagolni. Szekrények, bútorok fóliázása. Ha nincs kapacitás, vagy idő a költözködés előtt a tárgyakat becsomagolni, kérésre szakszerű segítséget tudunk nyújtani a költözés előkészületeiben. Ezt a segítséget általában egyedül élő ügyfeleink, idős emberek, többgyerekes családok szokták igénybe venni. Szükség esetén gondoskodunk a csomagoló anyagokról, buborékos fóliáról, költöztető dobozokról, zsákokról.

A szolgáltatás megrendelése után a szallit-ok.hu munkatársai a megbeszélt időpontban a helyszínre mennek, és megkezdik a berendezési tárgyak becsomagolását.

A költöztetés, szállítás előkészítése

A szekrényeknek és a bútoroknak általában elegendő a fóliás áttekerés, természetesen előtte a mozgó elemeket a sérülések megelőzése érdekében ki kell venni a bútorból. Például polcok, nem rögzíthető fiókok, üveg, illetve tükör elemek. Ha a bútor felülete nagyon kényes, akkor ajánlott egy réteg puha kartonpapírral körbe tekerni. Ezután buborék fóliával kell betekerni, amelyet ragasztószalaggal rögzíteni kell. Ez a csomagolási mód biztosan megvédi a bútor felületét a súrlódástól. A költöztető autóban is úgy rakjuk egymás mellé a kényes bútorokat és berendezési tárgyakat, hogy semmiképp se érje őket semmilyen káros hatás. A szállító jármű belsejében található rögzítési pontokhoz erősítjük a szállítandó tárgyakat, hogy ne mozogjanak szállítás közben. Így egy esetleges fékezés során sem mozdulnak el. A különleges tárgyak szállításához külön keret illetve állvány áll rendelkezésre amelyhez rögzíthető a tárgy menet közben és így az épsége is megóvható. Ilyen tárgyak a csillárok, vitrinek, a hagyományostól eltérő felépítésű különleges bútorok, és dísztárgyak.

Csomagolás, dobozolás

A csomagolásnál sem mindegy, hogy mit mibe csomagolunk bele. Általános szabály, hogy a nagy dobozokba könnyebb tárgyakat csomagolunk, (ruhaneműk, könnyű dísztárgyak, berendezési tárgyak) a kisebb dobozokba pedig mehetnek a súlyosabb tárgyak, úgy mint könyvek, lexikonok, fém berendezés, műszaki cikkek. A puha felületű csomagolóanyagok inkább a puha felületű tárgyakhoz jók (például a ruhákat általában zsákokba csomagoljuk, kivéve a kosztümöket, öltönyöket zakókat) a merev falú csomagoló dobozokba pedig olyan tárgyak kerülnek amelynek a felületét védeni kell a káros hatásoktól a szállítás során. A nem gyűrhető alkalmi ruhákat szintén dobozokba kell csomagolni, hogy  a ruhák jó állapotát megőrizzük.

Egy dobozba általában annyi dolgot csomagoljunk bele amennyit egy ember könnyen fel tud emelni, és a dobozban lévő tárgyak ne tegyenek kárt egymásban. Tehát ne csomagoljuk össze a herendi készletet a súlyzótárcsákkal, mert nem feltétlenül fogjuk élvezni munkánk végeredményét.

A berakodás és szállítás után a becsomagolt tárgyak kicsomagolását és végleges helyére rakását is vállaljuk, tehát a költöztetés elejétől a végéig segítünk ügyfelünknek, hogy jó élményei maradjanak a költöztetés minden percéről. Ha tehát költöztetést szeretne csomagolással, keressen meg bennünket, vagy árajánlatot is kérhet, és válassza a Költöztetés csomagolással menüpontot.

Back To Top