Lomtalanítás Budapest és Pest megye területén olcsón

Lomtalanítás Budapesten és Pest megyében a pincétől a padlásig, olcsón, gyorsan, hatékonyan, akár takarítással együtt is. Költöztetés lomtalanítással, takarítással. Gyakorlott lomtalanítás bármilyen lomokat elszállítunk, bútorokat használat tárgyakat, lakás berendezést, lakás felszerelést, akár komplett irodákat is. Ha lomtalanításra van szüksége hívjon bennünket azonnal, hogy megszabadíthassuk felesleges tárgyaitól.

Akár régi vagy új házba költözött amelynek a berendezési tárgyaitól szeretne megszabadulni akár a saját házában, lakásában szaporodtak fel a lomok, ránk számíthat. Szakszerűen és tisztán dolgozunk, vállaljuk veszélyes hulladék elszállítását is. (akkumulátor, régi festékek, építőanyag stb.)

Lomtalanítás árak a legolcsóbbak közé tartozik.

Ha lomtalanítani szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk az elvégzendő munkára.

A lomtalanítást  bármilyen helyről el tudjuk végezni, a pincéből, garázsból, padlásról,  tetőtérből, a lényeg, hogy valamilyen szabad közlekedési lehetőség legyen amelyen el tudjuk juttatni a lomokat a szállító járműig.

Milyen anyagokat lomtalanítunk?

  • Bontott nyílászáró, ajtó, ablak, nyílászáró tokok, fa hulladék.
  • Használt bútor, bútor forgácslapból, bútorhulladék.
  • Mindenféle fából készült használati tárgyak, bútorok, fahulladék, kivágott fák.
  • PET palack, műanyagból készült tárgyak, műanyag hulladék,, műanyag doboz stb.
  • Fémből készült használati tárgyak, dobozok eszközök.
  • Autógumi, gumi hulladék.
  • Könyvhulladék, régi könyvek, papírhulladék , újságok,.
  • Régi Akkumulátorok, használt elemek, akkuk.
  • Építési törmelék.
  • Megmaradt építő anyag, segédanyag stb.

Működésképtelen berendezések, régi televíziók, háztartási felszerelések elszállítása, ártalmatlanítása. A régi akkumulátorok, és elemek is veszélyes anyagnak számítanak, így ezek ártalmatlanítása szükséges, nem lehet a szeméttelepen ezeket leborítani, hanem külön ártalmatlanító és gyűjtőhelyre kell őket elszállítani, ahol szakszerű környezetbarát ártalmatlanításukról gondoskodni tudnak. A lomtalanítás során rábukkanhatunk régi dobozokban illetve kannákban tárolt különféle kőolajszármazékokra, fáradt olajra amelyeket szintén speciális ártalmatlanító eljárással lehet a környezetre veszélytelenné tenni. Mi elszállítjuk lomjait, és gondoskodunk róla, hogy a veszélyes anyagok ártalmatlanító helyre kerüljenek, így járulunk hozzá környezetünk védelméhez.

A rengeteg veszélyes anyagot tartalmazó műszaki cikkek (régi számítógépek, monitorok stb.) is nagy terhelést rónak a környezetünkre, ezeket az eszközöket szét kell bontani és utána lehet gondoskodni a bennük lévő veszélyes anyagok ártalmatlanításáról, illetve a szelektív gyűjtésükről.  A lomtalanítás során az összekeveredett veszélyes anyagokat szelektáljuk és az ártalmatlanításokról is szelektíven gondoskodunk.

Miért válasszon bennünket a lomtalanításhoz?

Nincs szükség segítségre a kipakoláshoz, cégünk a hozzáértő, megfelelő fizikumú megbízható emberekkel végezteti a lomtalanítási munkát. Munkatársaink pontosan tisztában vannak vele, hogy az egyes veszélyes anyagok milyen eljárás igényelnek, Önnek ezzel külön nem kell foglalkoznia, mi mindenről gondoskodunk.

Gazdaságosabb velünk végeztetni a lomtalanítást, mint konténerbe pakolni.

Nincsenek guberálók, nincs szétszórt hulladék, mi zárt járműbe rakodjuk a lomtalanított tárgyakat.

Mindent a megfelelő csomagolásba teszünk. A papírhulladékot zsákokba illetve dobozokba, a veszélyes anyagokat elkülönítve a halmazállapotának megfelelő csomagolásba tesszük. Az erősen szennyező tárgyakat fóliával áttekerjük. Vigyázunk a lomtalanítás során is a berendezési tárgyakra illetve a közlekedési útvonalra, olyan gondosan lomtalanítunk, mintha költöztetnénk.

Megbízható képzett leinformálható munkatársakat enged be az ingatlanába, akikért cégünk kezességet vállal.

Vállaljuk a lomtalanítás utáni takarítást és hulladék elszállítást is.

Ha bármiben segíthetünk, kérem jelezze, ha árajánlatot szeretne kérni lomtalanításra akár ingyenes felméréssel együtt is, munkatársunk munkanapokon 24-órán belül válaszol.

 

Back To Top