Tehertaxi

Tehertaxival állunk az Ön szolgálatára reggeltől estig a hét minden napján. Ha saját kezével szeretné összeválogatni az elszállítani kívánt árut, és azonnal szeretné el is szállíttatni, akkor a tehertaxi a megoldás. Ilyen esetekben cégünk kis és nagyméretű járműveit tudjuk biztosítani: Mercedes Atego 7,5t. Mercedes Sprinter 3,5t. Renault Master 3,5t. Fiat Ducato 3,5t.

Ha az Ikea -ból kell a bútorokat azonnal elhozni, vagy felújításhoz, építkezéshez kell a tárgyakat elszállítani, és ehhez kell egy tehertaxi, cégünk fent felsorolt járművei rendelkezésre állnak. A tehertaxi szolgáltatásunkat akkor célszerű igénybe venni, amikor nem akarja, hogy az áruházak kiszállító rendszere vigye ki áruját. Így ha személyesen szeretné felügyelni a rakodást és a szállítást, vagy sokféle nagy méretű tárgyat szeretne több különböző áruházból egyszerre haza szállíttatni, akkor jó megoldás a tehertaxi. A tehertaxi mellé rakodókat is tudunk biztosítani, akik a fel és lerakodást is elvégzik Ön helyett.

Ha lomtalanítani szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk az elvégzendő munkára. A lomtalanítást  bármilyen helyről el tudjuk végezni, a pincéből, garázsból, padlásról,  tetőtérből, a lényeg, hogy valamilyen szabad közlekedési lehetőség legyen amelyen el tudjuk juttatni a lomokat a szállító járműig.

Mit lomtalanítunk?

 • Könyvhulladék, régi könyvek, papírhulladék , újságok.
 • Régi Akkumulátorok, használt elemek, akkuk.
 • Építési törmelék.
 • Bontott nyílászáró, ajtó, ablak, nyílászáró tokok, fa hulladék.
 • Használt bútor, bútor forgácslapból, bútorhulladék.
 • Mindenféle fából készült használati tárgyak, bútorok, fahulladék, kivágott fák.
 • PET palack, műanyagból készült tárgyak, műanyag hulladék,, műanyag doboz stb.
 • Fémből készült használati tárgyak, dobozok eszközök.
 • Megmaradt építő anyag, segédanyag stb.
 • Autógumi, gumi hulladék.

Mikor ajánljuk a Tehertaxi szolgáltatást?

Ügyfeleink a legkülönfélébb célokból választják tehertaxi szolgáltatásunkat. Van olyan kedves lakberendező ügyfelünk aki a falakra felszerelni kívánt lambériát szokta velünk szállíttatni. Így a helyszínen ki tudja válogatni a faanyagot és azt az árut szállítjuk aki a házához amit ő saját kezűleg összeválogatott. Volt aki az új albérletét rendezte be a segítségünkkel. Öt nagy áruházból válogatta össze a bútorokat és a berendezési tárgyakat amelyeket azonnal haza is szállítottunk. Így másnap már a berendezhette új otthonát, nem kellett várni a megbízhatatlan áruházi kiszállítókra. Közreműködésünkkel meglepetésekre sem kellett számítani, az a termék ért haza amelyiket kiválasztotta, nem pedig más..

Költöztetés, bútormozgatás szolgáltatásaink:

 • Olcsón költöztetünk Magyarországon vidékre, a piac legjobb árain.
 • Biztosítás, garancia.
 • Megbízható munkatársak.
 • Évtizedes gyakorlat.
 • Ingyenesen felmérjük a munka költségét és méreteit.
 • Korrekt árajánlatot adunk, apró betűs rész nélkül.
 • Különleges gonddal vigyázunk berendezési tárgyaira, megóvjuk értékeit.

Önnek nem kell aggódnia, hogy mit, hogy rak össze otthonában, hiszen a szétszerelt bútorokat szállítás után össze is szereljük. Költöztetünk bútorszereléssel, csomagolással, fóliázással.

Gondos szállítás olcsón

Minden áru és tárgy megfelelően rögzíthető a járművön belül az oldalfalakon kialakított rögzítési pontokhoz, tehát menet közben sem kell az elmozdulásuktól tartani. Az általunk alkalmazott sofőrök gyakorlott  rakodó és rögzítéstechnikai ismeretekkel rendelkeznek. Személyes érdekünk, hogy ügyfeleink minden berendezési tárgya probléma mentesen érjen célba.

Használja ki tapasztalatainkat a költözködés során!

Hatékony segítségünkkel gyorsabban megy a dobozolás, csomagolás, a kényes bútorokat is alaposan be kell csomagolni, hiszen a sokszor több órás szállítás során ki kell bírnia a rossz minőségű magyar utakat, és a le és felrakodást. A bútorokat szükség esetén szétszereljük, és a lapra szerelt bútort csomagoljuk szállításhoz, majd a végleges helyén újból összeszereljük.

A tárgyak épségének a védelme nagyon fontos szempont nálunk, hiszen némelyik nehéz berendezési tárgy jelentős értéket képvisel, ezért a rakodásnál, mozgatásnál ezeket a tárgyakat biztosítani kell, és ehhez a megfelelő számú élő erő biztosítása szükséges.

A szállítás biztosításának érdekében a tehertaxira az előrendelést a megfelelő időben le kell adni, ezt megtehetik ha hívják a fent látható telefonszámot illetve az árajánlat gombra kattintva.

Back To Top