skip to Main Content
KÖLTÖZTETÉS ♦ SZÁLLÍTÁS ♦ FUVAROZÁS

Tehertaxi

Tehertaxival állunk az Ön szolgálatára reggeltől estig a hét minden napján. Ha saját kezével szeretné összeválogatni az elszállítani kívánt árut, és azonnal szeretné el is szállíttatni, akkor a tehertaxi a megoldás. Ilyen esetekben cégünk kis és nagyméretű járműveit tudjuk biztosítani: Mercedes Atego 7,5t. Mercedes Sprinter 3,5t. Renault Master 3,5t. Fiat Ducato 3,5t.

Ha az Ikea -ból kell a bútorokat azonnal elhozni, vagy felújításhoz, építkezéshez kell a tárgyakat elszállítani, és ehhez kell egy tehertaxi, cégünk fent felsorolt járművei rendelkezésre állnak. A tehertaxi szolgáltatásunkat akkor célszerű igénybe venni, amikor nem akarja, hogy az áruházak kiszállító rendszere vigye ki áruját. Így ha személyesen szeretné felügyelni a rakodást és a szállítást, vagy sokféle nagy méretű tárgyat szeretne több különböző áruházból egyszerre haza szállíttatni, akkor jó megoldás a tehertaxi. A tehertaxi mellé rakodókat is tudunk biztosítani, akik a fel és lerakodást is elvégzik Ön helyett.

Mikor ajánljuk a Tehertaxi szolgáltatást?

Ügyfeleink a legkülönfélébb célokból választják tehertaxi szolgáltatásunkat. Van olyan kedves lakberendező ügyfelünk aki a falakra felszerelni kívánt lambériát szokta velünk szállíttatni. Így a helyszínen ki tudja válogatni a faanyagot és azt az árut szállítjuk aki a házához amit ő saját kezűleg összeválogatott. Volt aki az új albérletét rendezte be a segítségünkkel. Öt nagy áruházból válogatta össze a bútorokat és a berendezési tárgyakat amelyeket azonnal haza is szállítottunk. Így másnap már a berendezhette új otthonát, nem kellett várni a megbízhatatlan áruházi kiszállítókra. Közreműködésünkkel meglepetésekre sem kellett számítani, az a termék ért haza amelyiket kiválasztotta, nem pedig más..

Gondos szállítás olcsón

Minden áru és tárgy megfelelően rögzíthető a járművön belül az oldalfalakon kialakított rögzítési pontokhoz, tehát menet közben sem kell az elmozdulásuktól tartani. Az általunk alkalmazott sofőrök gyakorlott  rakodó és rögzítéstechnikai ismeretekkel rendelkeznek. Személyes érdekünk, hogy ügyfeleink minden berendezési tárgya probléma mentesen érjen célba.

A szállítás biztosításának érdekében a tehertaxira az előrendelést a megfelelő időben le kell adni, ezt megtehetik ha hívják a fent látható telefonszámot illetve az árajánlat gombra kattintva.

 

 

Fel a lap elejére