skip to Main Content
KÖLTÖZTETÉS ♦ SZÁLLÍTÁS ♦ FUVAROZÁS

Költöztetés külföld

Olcsó költöztetés külföldre két évtizedes gyakorlattal, különböző méretű és kedvező fogyasztású járművekkel, udvarias képzett rakodókkal, AKCIÓS árak. Külföldi munkavállalók költöztetése, letelepedés, kivándorlás esetén akár a komplett háztartás költözésében is segítséget tudunk nyújtani.

Milyen  a jó költöztető jármű, amit külföldre költözéshez tudunk ajánlani? nagyméretű belső térrel rendelkezzen, legyen benne hálófülke, hogy  a sofőr a gépjárműben is tudjon aludni szükség esetén, meglegyen a jármű megfelelő komfortja illetve a jó fogyasztás is követelmény, csak így tudunk kedvező árat mondani a szállításra.

Ha hozzánk fordul ügyfelünk, hogy külföldre kér költöztetést, akkor általában kikérdezzük, hogy honnan, hova szeretne költözni, hány nm a lakás amelyikből kiköltözik, és nagyjából mennyi használati tárgyat, bútorokat, zsákokat és dobozokat kell majd berakodni a járműbe. Ha ügyfelünk bizonytalan, vagy nem tudja, hogy mekkora helyre férnek be a költözéskor szállítani kívánt tárgyak, akkor munkatársunk felajánl egy ingyenes munka-felmérést amely segítségével közelítőleg pontos árkalkulációt tudunk készíteni. Ha megvan, hogy mit, mikor és hova kell költöztetni, akkor árajánlatot adunk, majd ennek elfogadása után kidolgozzuk az útitervet amely alapján a szállítást végezni fogjuk.

Minden külföldre költözés más jellegű, méretű, és időtartamú ezért a külföldi költöztetési munkákra csak előzetes felmérés után tudunk korrekt árat mondani.

Költöztetést végzünk az alábbi országokba:

Költöztetés Németországba, Költözés Angliába, Ausztriába, Franciaországba, hazaköltöztetjük Romániából olcsón, gyorsan kedvező áron. Gyakorlatilag a teljes Európai unión belül vállalunk költöztetési és szállítási feladatokat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

A munkavégzés során törekszünk a kiszámíthatóságra, a megbízhatóságra, a biztonságos és gyors munkavégzésre és ügyfeleink berendezési tárgyainak épségére. Minden rakodási és szállítási munkát úgy végzünk mintha a családtagjainknak dolgoznánk, hiszen mi is ezt várnánk el másoktól.

Ügyfeleink kedvező visszajelzései és a naponta szerzett tapasztalatok alapján fejlesztjük vállalkozásunkat, bővítjük járműparkunkat, és rendezzük be járműveinket, hogy ügyfeleink minden kérését pozitívan tudjuk teljesíteni, mindenki megelégedésére. Felszerelésünk segítségével mindenféle csomagolási fóliázási és rögzítési feladatot meg tudunk oldani.

Ha Ön is külföldre szeretne költözni kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársaink segíthessenek egy kedvező árajánlat összeállításában, és a munka előkészítésében, megszervezésében.

Fel a lap elejére