Költöztetés Budapest

Költöztetés Budapest kerületeiben olcsón, gyorsan, hatékonyan 1996-óta.  Bútormozgatás csomagolással, komplett épületek átköltöztetése. Lakossági költöztetés panelházból, téglaházból. Megbízható udvarias munkatársak, különböző méretű költöztető járművek, kiváló árak.

Miért válasszon bennünket?

 • Több különböző méretű teherautóval dolgozunk.
 • Megbízható, gyakorlott, udvarias munkatársak.
 • Közel húsz éve foglalkozunk szállítással, fuvarozással, költöztetéssel.
 • Megrendelésre segítünk a költöztetés utáni takarításban.
 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Tehertaxi, fuvarozás, áruszállítás.
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk.
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül.
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás.
 • Lakossági olcsó költöztetés.
 • Lomtalanítás.
 • Minden típusú költöztetéshez megvan a megfelelő járművünk.
 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése.
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás.
 • Budapesten 0Ft km díj, azaz ingyen szállítunk.
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől.
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás.

Mindenkivel úgy kell bánni, ahogy szeretné, ha a nagymamájával bánnának. Ez a kedvesség, udvariasság, probléma megoldó képesség, türelem. Véleményünk szerint ez fontos a költöztetés során. Költöztető csapatunk a legmagasabb szintű minőséget nyújtja a költöztetés és lomtalanítás során munkákhoz, és ezt tükrözi mindenre kiterjedő ügyfél referencia minősítésünk.

A minőségi költöztetés számunkra nemcsak alapvető érték, hanem életforma is.

Cégünk ’96-óta van jelen a hazai szolgáltatók között. Irodák és cégek átköltöztetésével kezdtük, majd a lakossági igények erősödésével kibővítettük portfóliónkat magánszemélyek költöztetésével, áruszállítással, és tehertaxi szolgáltatással is.

Nagyon alacsony árakon dolgozunk. Budapesten ingyenesen szállítunk, de ha vidékre költözne, ott olcsóbbak vagyunk mintha személyautóval menne. Tudjuk és tapasztaljuk, hogy a költöztetés nagyon bizalmi munka. Sokszor egy élet javait bízzák ránk, mi ennek megfelelően óvatosan és gondosan bánunk a ránk bízott értékekkel.

Kérem olvassa el kedves Ügyfeleink visszajelzéseit, és nyugodjon meg, hogy amit ránk bíz az jó kezekben lesz.

Tippek és trükkök költöztetéshez

Költöztetés során a következő tippek és trükkök segíthetnek abban, hogy a folyamat gördülékeny legyen:

Tervezés és szervezés: Készítsen előre egy költöztetési tervet. Határozza meg a fontos határidőket, és készítsen listát a teendőkről. Az időben való tervezés és szervezés kulcsfontosságú a sikeres költözéshez.

Pakolás: Kezdje el időben a pakolást. Ne hagyja az utolsó pillanatra, mert időigényes folyamat lehet. Címkézze fel a dobozokat a tartalmukkal és a szobával, ahova kerülniük kell. Pakoljon egyenként, szobánként, és ne keverje össze a tárgyakat.

Felesleges tárgyaktól való megszabadulás: Használja ki a költöztetés lehetőségét arra, hogy áttekintse a tárgyait, és szabaduljon meg azoktól, amelyekre már nincs szüksége. Adományozza, dobja ki vagy adj el azokat a felesleges dolgokat, amelyek csak helyet foglalnak.

Csomagolóanyagok: Gyűjtsön be elegendő mennyiségű csomagolóanyagot, például kartondobozokat, légpárnás fóliát, ragasztót és jelölőcímkéket. Ügyeljen arra, hogy megfelelően védelmezze a törékeny tárgyakat, például tányérokat, poharakat és tükröket.

Fontos tárgyak elkülönítése: Csomagoljon külön egy hátizsákot vagy kis dobozt olyan fontos tárgyakkal, amelyeket személyesen szeretne magával vinni, mint például értéktárgyak, fontos dokumentumok, telefon, kulcsok stb.

Profi költöztető szolgáltatások: Ha engedheti meg magának, érdemes lehet megfontolni egy profi költöztető szolgáltatás igénybevételét. Ők tapasztaltak a költöztetések terén, és hatékonyan és biztonságosan tudják szállítani a tárgyait.

 

Segítség kérés: Kérjen segítséget barátoktól vagy családtagoktól a költözés során. Több emberi erőforrás jelentősen felgyorsíthatja a folyamatot, és könnyebben áthidalhatja a nehézségeket.

Mibe csomagoljak?

Mire jó a buborékos fólia?

Buborékos fóliába számos tárgyat lehet csomagolni a védelmük érdekében. A buborékos fólia légmentes buborékokat tartalmaz, amelyek puha és ütéselnyelő felületet biztosítanak a csomagolt tárgyak számára. Íme néhány példa arra, hogy milyen tárgyakat lehet buborékos fóliába csomagolni:

Üvegtárgyak

A buborékos fólia kitűnő választás az üvegcserepek, poharak, vázák vagy más törékeny üvegtárgyak csomagolásához. Az üvegre helyezve a buborékos fólia megvédi a tárgyakat az ütődésektől és a sérülésektől.

Elektronikai eszközök

Laptopok, táblagépek, okostelefonok vagy más elektronikai eszközök buborékos fóliába csomagolása nagyon ajánlott. A fólia védi ezeket a tárgyakat a karcolásoktól és a sokkhatásoktól, amelyek a szállítás során jelentkezhetnek.

Értékes porcelán vagy kerámia tárgyak

Ha értékes porcelán vagy kerámia edényeket, dísztárgyakat vagy más törékeny tárgyakat szeretnél biztonságosan szállítani vagy tárolni, a buborékos fólia kiváló megoldás lehet.

Bútorok

A buborékos fólia kiváló védelmet nyújt a bútoroknak, például asztaloknak, székeknek vagy értékes antik bútoroknak. Csak fedd be a bútort a fóliával, hogy megvédje a karcolásoktól, foltoktól és egyéb sérülésektől.

Törékeny vagy értékes tárgyak

Bármilyen törékeny vagy értékes tárgyat, például porcelánfigurákat, ékszereket, festményeket vagy más műalkotásokat is buborékos fóliába csomagolhatsz. A fólia puha felülete megvédi ezeket a tárgyakat a rezgésektől és az ütődésektől.

Könyvek és dokumentumok

A buborékos fólia nemcsak a törékeny tárgyak védelmére használható, hanem a könyvek, dokumentumok vagy más érzékeny papíralapú anyagok csomagolására is alkalmas.

A könyveket mibe csomagoljam?

Gondosan csomagolja a könyveket, hogy megelőzze a sérüléseket és a nedvességtől való védelmet. Ha értékes vagy ritka könyveket tartalmaznak, akkor érdemes lehet az értékmegőrzés érdekében speciális könyvcsomagoló anyagokat vagy dobozokat beszerezni.

Amikor régi könyveket csomagol, lényeges, hogy megfelelően védelmezze és biztonságban tartsa azokat. Az alábbiakban néhány javaslatot találhat arra, hogyan csomagolhatja a könyveket.

Kartondobozok

Használjon erős, tiszta kartondobozokat, amelyek mérete megfelel a könyveknek. Vegye figyelembe a könyvek súlyát, és válasszon megfelelő méretű dobozt, hogy ne legyen túl nehéz vagy túl nagy. A nehezebb dolgokat kisebb dobozokba csomagoljuk, hogy a végén fel is tudjuk emelni.

Légpárnás fólia

Helyezzen légpárnás fóliát a doboz aljára és oldalaira, hogy védelmet nyújtson a könyveknek a mozgás és az ütődés ellen. A légpárnás fólia rétegek közé helyezhetők a könyvek.

Buborékfólia

Használjon buborékfóliát, hogy védelmet nyújtson a könyveknek. Tekerje be az egyes könyveket buborékfóliával, különösen a kemény kötésű vagy értékes könyveknél.

Papírtörlő vagy régi újságok

Tegyen papírtörlőt vagy régi újságokat a könyvek közé, hogy megakadályozza a könyvek mozgását a dobozban, és hogy elnyelje az esetleges ütéseket.

Régi ruhák vagy textilanyagok

Rétegezzen régi ruhákat vagy textilanyagokat a könyvek közé, hogy extra védelmet nyújtson számukra.

Szalag

Rögzítse a dobozt jól minőségű csomagolószalaggal, hogy biztosan zárva maradjon a szállítás során.

Címkézés

Ne felejtse el felcímkézni a dobozt, hogy tudja, melyik könyvek vannak benne, és könnyen megtalálhassa őket, amikor szüksége van rájuk.

Budapesti akciónk keretében jelenleg nem számolunk fel kilométerdíjat költöztetés alkalmával!

Cégünk a szívünkhöz közelálló alapértékek szerint dolgozik. Attól a pillanattól kezdve, hogy kapcsolatba lép velünk egy kiváló árajánlatért, addig a pillanatig, hogy a gyors és sikeres költöztetés végén elköszönünk Öntől mindent megteszünk ennek a mottónak a megvalósítása érdekében.

Ha bármiben segíthetünk, költöztetés, bútormozgatás, lomtalanítás, nehéz tárgyak, páncélszekrény, zongoraszállítás, hívjon bennünket, vagy kérjen árajánlatot.

Back To Top