Bútorszállítás csomagolással olcsón, gyorsan, kedvező áron

Bútorszállítás csomagolással olcsón, gyorsan, kedvező áron Budapesten és Pest megyében. Ha bútorszállítást szeretne hívjon a fenti telefonszámon. A költöztető és bútorszállító munkát elsősorban Budapesten és Magyarország területén végezzük de előzetes egyeztetés és árajánlat kérés esetén bárhol Európában szállítunk és költöztetünk.

A bútorok szállítása különleges feladat

Gondosan kell a bútorokat becsomagolni, mozgatni, rakodni és a szállításhoz rögzíteni is. Mi a kilencvenes évek közepétől szállítunk, csomagolunk és költöztetünk bútorokat is, tehát elmondhatjuk, hogy nagy gyakorlattal rendelkezünk. Akár nehéz koloniál bútort kell szállítani, akár lapra szerelt Ikea bútort, ránk számíthat.

A bútorszállítás előtt ha szükséges szét tudjuk szerelni (a szétszerelhető) bútorokat, ezek így könnyebben szállíthatók, és mozgathatók, valamint a végleges helyén is könnyebb összeszerelni. Ezt a megoldást szoktuk javasolni akkor is ha esetleg az új helyre nem fér be a bútor egyben. A mozgatás előtt a bútor mozgó elemeit le kell rögzíteni fóliával, vagy ragasztószalaggal, és buborékfóliával közbe kel tekerni. A kényes elemeket lehetőleg le kell szerelni a bútorról. Úgy mint: tükrök, üveg elemek, ablakok, esetleg kényes díszítő elemek. Ha nem lehet leszerelni, akkor ezeket is be kell csomagolni. A mozgó fiókokat ajtókat is rögzíteni kell, a polcokat ha lehet ki kell venni a bútorból.

Biztonságos szállítás

A szállító teherautón kartonpapírral választjuk el egymástól a bútorokat, hogy azok menet közben se sérüljenek. A költöztetés előtt szükséges megmérni a nyílászárók szélességét és magasságát, hogy biztosan ki illetve beférjen minden bútor a munka során, ne a rakodás közben derüljön ki, hogy szélesebb a konyhaszekrény, mint az ajtónyílás.

A bútorcsomagolás történhet hullámkartonnal, buborékos fóliával, amellyel egyszerűen körbetekerhetjük a bútort. Kiváló még a műanyag folpack fólia, amellyel szintén körbe lehet tekerni a bútort így védve meg a felületüket. Nagyobb áruházakban (Obi, Bauhaus stb.) kapható csomagoló hullámkarton és buborékos fólia is, valamint széles tekerő fólia is a hozzá való kézi fóliázóval, amellyel könnyíthető a munka. A fóliát egyébként használhatjuk a költöztetés során a dobozok be fóliázására is. Könnyen rögzíthetünk vele dolgokat, körbetekerhetjük vele a szivacs matracokat illetve olyan dolgokat amelyeket a szabálytalan alakjuk miatt nem egyszerű becsomagolni.

Bútorszállítás előtt célszerű ellenőrizni a szállítandó bútorok állapotát, hogy ne a mozgatás során derüljön ki, hogy szét fog esni a nagymama régi szekrénye. Szükség esetén munkatársunk ingyenes helyszíni felmérés után árajánlatot ad a bútorszállításra, bútor szerelésre is.

Vállaljuk a szerelhető bútorok helyszíni szétszerelését, és a végleges helyükön történő újra összeszerelését is gyorsan és pontosan.

 

Back To Top