Olcsó költöztetés

Olcsó költöztetés Budapest és Pest megye területén. Országos szállításnál kedvezőbbek a díjaink mintha taxival fuvarozna. Ha Magyarország városaiba költözne, kérjen árajánlatot és válasszon bennünket. Bármely magyar, vidéki városba vállalunk költöztetést, gyors, olcsó megbízható szolgáltatások, udvarias rakodók.

Tehertaxi fuvarozás országosan

Ha személyesen szeretné felügyelni a rakodást és a szállítást, vagy sokféle nagy méretű tárgyat szeretne több különböző áruházból egyszerre haza szállíttatni, akkor jó megoldás a tehertaxi. A tehertaxi szolgáltatásunkat akkor célszerű igénybe venni, amikor nem akarja, hogy az áruházak kiszállító rendszere vigye ki áruját. A tehertaxi mellé rakodókat is tudunk biztosítani, akik a fel és lerakodást is elvégzik Ön helyett.

Költöztetjük ügyfeleinket lakásokba, családi házakba, nyugdíjas otthonba, kollégiumokba, társasházakba, albérletekbe és még sok helyre. Költöztető munkatársaink megfelelő képességekkel és gyakorlattal rendelkeznek, hogy megvédjék személyes dolgait és berendezési tárgyait a sérülésektől. Minden bútordarabot becsomagolunk és úgy helyezzük el a szállító járművön, hogy épségben karcmentesen megérkezhessen új otthonába.

Fokozott a stressz a költöztetés előtt nincs segítség csomagolni, dobozolni? Teljes körű csomagolási szolgáltatásainkkal is rendelkezésére állunk. A hagyományos helyi költöztetési szolgáltatások mellett keményen dolgoztunk azon is, hogy szolgáltatási lehetőségeinket a gyakran felmerülő igényeknek megfelelően bővítsük. Ez magában foglalja a különböző távolsági költözési lehetőségeket az országban bárhol de akár külföldre is, a lomtalanítást, a rövid és hosszú távú tárolást, az otthoni bútormozgatást, a fuvarozási szolgáltatásokat is.

A cégünknél dolgozó munkatársak előzetes képzést kapnak a nehéz tárgyak szállításával kapcsolatban. Mi a teendő, ha valahol elakadunk a berendezési tárggyal, és hogy védhetőek ki a szakszerű rakodással a sérülések. Hogyan kell emelni, mozgatni ezeket a tárgyakat, hogy védhetjük ki a váratlan helyzeteket.

Mindenkivel úgy kell bánni, ahogy szeretné, ha a nagymamájával bánnának. Ez a kedvesség, udvariasság, probléma megoldó képesség, türelem. Véleményünk szerint ez fontos a költöztetés során. Költöztető csapatunk a legmagasabb szintű minőséget nyújtja a költöztetés és lomtalanítás során munkákhoz, és ezt tükrözi a 98% -os mindenre kiterjedő ügyfél referencia minősítésünk. A minőségi költöztetés számunkra nemcsak alapvető érték, hanem életforma is.

Cégek költöztetésével kezdtük, és már több mint tíz éve lakossági költöztetést is végzünk. Bár sok minden megváltozott az elmúlt 25 év során, küldetésünk, hogy felülmúljuk az ügyfelek elvárásait, változatlanok maradtak. Célunk pozitív és emlékezetes költöztetés élmény létrehozása. Végül is ez segített abban, hogy a piac egyik legjobb költöztetője, fuvarozója legyünk.

Lomtalanítás országosan

Ha lomtalanítani szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk az elvégzendő munkára. A lomtalanítást  bármilyen helyről el tudjuk végezni, a pincéből, garázsból, padlásról,  tetőtérből, a lényeg, hogy valamilyen szabad közlekedési lehetőség legyen amelyen el tudjuk juttatni a lomokat a szállító járműig.

Milyen anyagokat lomtalanítunk?

 • Mindenféle fából készült használati tárgyak, bútorok, fahulladék, kivágott fák.
 • PET palack, műanyagból készült tárgyak, műanyag hulladék,, műanyag doboz stb.
 • Fémből készült használati tárgyak, dobozok eszközök.
 • Megmaradt építő anyag, segédanyag stb.
 • Autógumi, gumi hulladék.
 • Könyvhulladék, régi könyvek, papírhulladék , újságok.
 • Régi Akkumulátorok, használt elemek, akkuk.
 • Építési törmelék.
 • Bontott nyílászáró, ajtó, ablak, nyílászáró tokok, fa hulladék.
 • Használt bútor, bútor forgácslapból, bútorhulladék.

A régi akkumulátorok és elemek is veszélyes anyagnak számítanak, így ezek ártalmatlanítása szükséges, nem lehet a szeméttelepen ezeket leborítani, hanem külön ártalmatlanító és gyűjtőhelyre kell őket elszállítani. A gyűjtő helyen szakszerű környezetbarát ártalmatlanításukról gondoskodni tudnak. Működésképtelen berendezések, régi televíziók, háztartási felszerelések elszállítása, ártalmatlanítása.

Költöztetés, bútormozgatás szolgáltatásaink:

 • Olcsón költöztetünk Magyarországon vidékre, a piac legjobb árain.
 • Biztosítás, garancia.
 • Megbízható munkatársak.
 • Évtizedes gyakorlat.
 • Ingyenesen felmérjük a munka költségét és méreteit.
 • Korrekt árajánlatot adunk, apró betűs rész nélkül.
 • Különleges gonddal vigyázunk berendezési tárgyaira, megóvjuk értékeit.

Önnek nem kell aggódnia, hogy mit, hogy rak össze otthonában, hiszen a szétszerelt bútorokat szállítás után össze is szereljük. Költöztetünk bútorszereléssel, csomagolással, fóliázással.

Miért válasszon bennünket?

Megbízható sok éve a piacon lévő cég vagyunk. Sokkal könnyebben és probléma mentesen tud elköltözni az, aki nagy múltú, sok éve a piacon lévő céggel költöztet, mivel a tapasztalat segít gyorsabban és könnyebben lebonyolítani a költöztetést. A költöztetések során jóval több vidéki utat kell lebonyolítani, és ezek felmérése, és előkészítése is tapasztalatot igényel.

Külföldi költöztetési munkákat is vállalunk kedvező áron. Nem csak Európában, bárhova elköltöztetjük.

A társadalom nagymértékű mozgása felerősödött, külföldre költöznek sokan, haza költöznek sokan, illetve a belföldi költöztetések száma is növekszik. Vidékről költöznek Pestre, Budára, Budapestről pedig Pest megyébe és a vidéki városokba. Ha pedig költözik, akkor költözzünk együtt!

Használja ki tapasztalatainkat a költözködés során!

Hatékony segítségünkkel gyorsabban megy a dobozolás, csomagolás, a kényes bútorokat is alaposan be kell csomagolni, hiszen a sokszor több órás szállítás során ki kell bírnia a rossz minőségű magyar utakat, és a le és felrakodást. A bútorokat szükség esetén szétszereljük, és a lapra szerelt bútort csomagoljuk szállításhoz, majd a végleges helyén újból összeszereljük.

A tárgyak épségének a védelme nagyon fontos szempont nálunk, hiszen némelyik nehéz berendezési tárgy jelentős értéket képvisel, ezért a rakodásnál, mozgatásnál ezeket a tárgyakat biztosítani kell, és ehhez a megfelelő számú élő erő biztosítása szükséges.

Az előzetes felmérés azért hasznos, mert a rakodás vezetője könnyebben fel tudja mérni, hogy mekkora járműre van szükség, és azt, hogy a leggazdaságosabb megpakolni.

Szükség esetén a költöztetés kérhető takarítással együtt is, így nem hagynak az elköltözők hulladékot maguk után.

A csomagolás külön kérhető, van, aki ragaszkodik hozzá, hogy mindent a saját kezével csomagoljon el, és van, aki szívesen átengedi ezt a terhet olyannak, akinek nagy gyakorlata és türelme is van az ilyen munkákhoz.  A csomagolásnál mi a kisebb dobozokba tesszük a nehezebb tárgyakat, a könnyebbeket nagyobb dobozba, a ruhafélét, és textíliát pedig zsákokba. Természetesen előzetes megbeszélés után csomagolóanyagról gondoskodunk, és azt a helyszínre szállítjuk.

Cégeket irodaházakat is költöztetünk vidékre, komplett berendezéssel együtt is.

 • Irodaházak, telephelyek költöztetése vidékre.
 • A cégek berendezési tárgyainak, szerszámainak, gyártósorának költöztetése szállítása.
 • Iratok, dokumentumok, archívumok szállítása,
 • Irodabútorok szállítása, szét és összeszerelése, becsomagolása.
 • Rakodók biztosítása, akár épületen belüli átköltözéshez is.
 • Komplett céges költöztetés vidékre,
 • Irodagépek szállítása, üzembe helyezése (beállítás a végleges helyére)

Különleges, értékes, vagy nagyon nehéz tárgyak szállítását és mozgatását is vállaljuk:

Nehéz tárgyak szállítása

A nehéz tárgyak szakszerűtlen, felkészületlen mozgatása rakodása során súlyos balesetet szenvedhetünk ezért célszerű ezt szakemberekre bízni.  Nehéz tárgyakról a 150kg-ot meghaladó súlyú tárgyaknál beszélünk. Ez az a súly amelynek a mozgatása már felkészültséget és jó kondíciót követel meg. Jacuzzi szállítás, nehéz bútor szállítás, páncél szekrény szállítás, rakodás, mozgatás.

Ha Ön is szeretne költözni, nincs más dolga: vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot. Mindegyik munkára az előzetes felmérést követően egyedi árajánlatot adunk. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk megrendelőink, ügyfeleink igényeit felmérni, és az elvárásoknak megfelelően lebonyolítani az átköltözést.

Attól a pillanattól kezdve, hogy kapcsolatba lép velünk egy kiváló árajánlatért, addig a pillanatig, hogy a gyors és sikeres költöztetés végén elköszönünk Öntől mindent megteszünk ennek a mottónak a megvalósítása érdekében.

Back To Top