Zongoraszállítás

Zongora szállítás Budapesten és Pest megyében nagy gyakorlattal, óvatosan, körültekintő gondossággal! Hívjon bennünket ha szeretné kedvenc hangszerét elszállíttatni olcsón.

A nehéz tárgyak szállításához a körültekintő tervezés szükséges. Vajon kifér az ajtón? Befér a liftbe, vagy kézben kell levinni a tizedik emeletről? Ki tudjuk vinni a bejárati ajtón, vagy más megoldáshoz kell folyamodni?

Amikor hangszert vagy egyén nagy méretű terjedelmes és nehéz tárgyat mozgatunk, rakodunk akkor sokkal óvatosabban kell vele mozogni mint egy kis súlyú szekrénnyel vagy más könnyű berendezési tárggyal.

Ezeknek a tárgyaknak a felülete is sérülékenyebb, ezért a körültekintő mozgatás, ki és berakodás egyformán fontos. Szállítottunk már több millió forintot érő antik zongorát, hangversenyzongorát, hatalmas hárfát, és pianínót is mindenféle probléma nélkül. Amennyiben szükséges segítünk a hangszert megfelelően becsomagolni, hogy megóvjuk azt mindenféle káros külső hatástól.

A hangszerszállításnál jó ha van a ház közelében megállási lehetőség, ha lehet minél közelebb a bejárati ajtóhoz. Ha Önnek is van szállítandó zongorája, esetleg más nagyméretű, nagy súlyú hangszere, keressen meg bennünket elérhetőségünkön, hogy egyedi árajánlatot adhassunk.

 

Back To Top