Költöztetés

Olcsó költöztetés országosan, gyorsan, hatékonyan. Bútormozgatás csomagolással, komplett épületek átköltöztetése, lakossági költöztetés panelházból, téglaházból. Megbízható udvarias munkatársak, különböző méretű költöztető járművek, kiváló árak.

Budapesti akciónk keretében jelenleg nem számolunk fel kilométerdíjat költöztetés alkalmával!

Cégünk a szívünkhöz közelálló alapértékek szerint dolgozik. Attól a pillanattól kezdve, hogy kapcsolatba lép velünk egy kiváló árajánlatért, addig a pillanatig, hogy a gyors és sikeres költöztetés végén elköszönünk Öntől mindent megteszünk ennek a mottónak a megvalósítása érdekében.

Mindenkivel úgy kell bánni, ahogy szeretné, ha a nagymamájával bánnának. Ez a kedvesség, udvariasság, probléma megoldó képesség, türelem. Véleményünk szerint ez fontos a költöztetés során. Költöztető csapatunk a legmagasabb szintű minőséget nyújtja a költöztetés és lomtalanítás során munkákhoz, és ezt tükrözi a 98% -os mindenre kiterjedő ügyfél referencia minősítésünk. A minőségi költöztetés számunkra nemcsak alapvető érték, hanem életforma is.

Miért válasszon bennünket ha költöztetni szeretne?

 • Közel húsz éve foglalkozunk szállítással, fuvarozással, költöztetéssel.
 • Megbízható, gyakorlott, udvarias munkatársak.
 • Budapesten 0Ft km díj, azaz ingyen szállítunk
 • Több különböző méretű teherautóval dolgozunk.
 • Minden típusú költöztetéshez megvan a megfelelő járművünk
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül
 • Olcsó költöztetés Pest megyében
 • Lakossági olcsó költöztetés
 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése
 • Tehertaxi, fuvarozás, áruszállítás
 • Megrendelésre segítünk a költöztetés utáni takarításban
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás

Cégünk ’96-óta van jelen a hazai szolgáltatók között. Irodák és cégek átköltöztetésével kezdtük, majd a lakossági igények erősödésével kibővítettük portfóliónkat magánszemélyek költöztetésével, áruszállítással, és tehertaxi szolgáltatással is. Nagyon alacsony árakon dolgozunk, Budapesten ingyenesen szállítunk, de ha vidékre költözne, ott olcsóbbak vagyunk mintha személyautóval menne. Tudjuk és tapasztaljuk, hogy a költöztetés nagyon bizalmi munka, sokszor egy élet javait bízzák ránk, mi ennek megfelelően óvatosan és gondosan bánunk a ránk bízott értékekkel.
Kérem olvassa el kedves Ügyfeleink visszajelzéseit, és nyugodjon meg, hogy amit ránk bíz az jó kezekben lesz.

Tippek és trükkök költöztetéshez

Költöztetés során a következő tippek és trükkök segíthetnek abban, hogy a folyamat gördülékeny legyen:

Tervezés és szervezés: Készítsen előre egy költöztetési tervet. Határozza meg a fontos határidőket, és készítsen listát a teendőkről. Az időben való tervezés és szervezés kulcsfontosságú a sikeres költözéshez.

Pakolás: Kezdje el időben a pakolást. Ne hagyja az utolsó pillanatra, mert időigényes folyamat lehet. Címkézze fel a dobozokat a tartalmukkal és a szobával, ahova kerülniük kell. Pakoljon egyenként, szobánként, és ne keverje össze a tárgyakat.

Felesleges tárgyaktól való megszabadulás: Használja ki a költöztetés lehetőségét arra, hogy áttekintse a tárgyait, és szabaduljon meg azoktól, amelyekre már nincs szüksége. Adományozza, dobja ki vagy adj el azokat a felesleges dolgokat, amelyek csak helyet foglalnak.

Csomagolóanyagok: Gyűjtsön be elegendő mennyiségű csomagolóanyagot, például kartondobozokat, légpárnás fóliát, ragasztót és jelölőcímkéket. Ügyeljen arra, hogy megfelelően védelmezze a törékeny tárgyakat, például tányérokat, poharakat és tükröket.

Fontos tárgyak elkülönítése: Csomagoljon külön egy hátizsákot vagy kis dobozt olyan fontos tárgyakkal, amelyeket személyesen szeretne magával vinni, mint például értéktárgyak, fontos dokumentumok, telefon, kulcsok stb.

Profi költöztető szolgáltatások: Ha engedheti meg magának, érdemes lehet megfontolni egy profi költöztető szolgáltatás igénybevételét. Ők tapasztaltak a költöztetések terén, és hatékonyan és biztonságosan tudják szállítani a tárgyait.

Segítség kérés: Kérjen segítséget barátoktól vagy családtagoktól a költözés során. Több emberi erőforrás jelentősen felgyorsíthatja a folyamatot, és könnyebben áthidalhatja a nehézségeket.

Back To Top