Költöztetés országosan

Olcsó költöztetés országosan. Bármely magyar, vidéki városba vállalunk költöztetést, gyors, olcsó megbízható szolgáltatások, udvarias rakodók. Országos szállításnál kedvezőbbek a díjaink mintha taxival fuvarozna. Ha Magyarország városaiba költözne, kérjen árajánlatot és válasszon bennünket.

Költöztetés, bútormozgatás szolgáltatásaink:

 • Olcsón költöztetünk Magyarországon vidékre, a piac legjobb árain.
 • Biztosítás, garancia.
 • Megbízható munkatársak.
 • Évtizedes gyakorlat.
 • Ingyenesen felmérjük a munka költségét és méreteit.
 • Korrekt árajánlatot adunk, apróbetűs rész nélkül.
 • Különleges gonddal vigyázunk berendezési tárgyaira, megóvjuk értékeit.

Önnek nem kell aggódnia, hogy mit, hogy rak össze otthonában, hiszen a szétszerelt bútorokat szállítás után össze is szereljük. Költöztetünk bútorszereléssel, csomagolással, fóliázással.

Miért válasszon bennünket?

Megbízható sok éve a piacon lévő cég vagyunk. Sokkal könnyebben és probléma mentesen tud elköltözni az, aki nagy múltú, sok éve a piacon lévő céggel költöztet, mivel a tapasztalat segít gyorsabban és könnyebben lebonyolítani a költöztetést. A költöztetések során jóval több vidéki utat kell lebonyolítani, és ezek felmérése, és előkészítése is tapasztalatot igényel.

Külföldi költöztetési munkákat is vállalunk kedvező áron. Nem csak Európában, bárhova elköltöztetjük.

A társadalom nagymértékű mozgása felerősödött, külföldre költöznek sokan, haza költöznek sokan, illetve a belföldi költöztetések száma is növekszik. Vidékről költöznek Pestre, Budára, Budapestről pedig Pest megyébe és a vidéki városokba. Ha pedig költözik, akkor költözzünk együtt!

Használja ki tapasztalatainkat a költözködés során!

Hatékony segítségünkkel gyorsabban megy a dobozolás, csomagolás, a kényes bútorokat is alaposan be kell csomagolni, hiszen a sokszor több órás szállítás során ki kell bírnia a rossz minőségű magyar utakat, és a le és felrakodást. A bútorokat szükség esetén szétszereljük, és a lapra szerelt bútort csomagoljuk szállításhoz, majd a végleges helyén újból összeszereljük.

A tárgyak épségének a védelme nagyon fontos szempont nálunk, hiszen némelyik nehéz berendezési tárgy jelentős értéket képvisel, ezért a rakodásnál, mozgatásnál ezeket a tárgyakat biztosítani kell, és ehhez a megfelelő számú élő erő biztosítása szükséges.

Az előzetes felmérés azért hasznos, mert a rakodás vezetője könnyebben fel tudja mérni, hogy mekkora járműre van szükség, és azt, hogy a leggazdaságosabb megpakolni.

Szükség esetén a költöztetés kérhető takarítással együtt is, így nem hagynak az elköltözők hulladékot maguk után.

A csomagolás külön kérhető, van, aki ragaszkodik hozzá, hogy mindent a saját kezével csomagoljon el, és van, aki szívesen átengedi ezt a terhet olyannak, akinek nagy gyakorlata és türelme is van az ilyen munkákhoz.  A csomagolásnál mi a kisebb dobozokba tesszük a nehezebb tárgyakat, a könnyebbeket nagyobb dobozba, a ruhafélét, és textíliát pedig zsákokba. Természetesen előzetes megbeszélés után csomagolóanyagról gondoskodunk, és azt a helyszínre szállítjuk.

Cégeket irodaházakat is költöztetünk vidékre, komplett berendezéssel együtt is.

 • Irodaházak, telephelyek költöztetése vidékre.
 • A cégek berendezési tárgyainak, szerszámainak, gyártósorának költöztetése szállítása.
 • Iratok, dokumentumok, archívumok szállítása,
 • Irodabútorok szállítása, szét és összeszerelése, becsomagolása.
 • Rakodók biztosítása, akár épületen belüli átköltözéshez is.
 • Komplett céges költöztetés vidékre,
 • Irodagépek szállítása, üzembe helyezése (beállítás a végleges helyére)

Különleges, értékes, vagy nagyon nehéz tárgyak szállítását és mozgatását is vállaljuk:

Nehéz tárgyak szállítása

A nehéz tárgyak szakszerűtlen, felkészületlen mozgatása rakodása során súlyos balesetet szenvedhetünk ezért célszerű ezt szakemberekre bízni.  Nehéz tárgyakról a 150kg-ot meghaladó súlyú tárgyaknál beszélünk. Ez az a súly amelynek a mozgatása már felkészültséget és jó kondíciót követel meg. Jacuzzi szállítás, nehéz bútor szállítás, páncél szekrény szállítás, rakodás, mozgatás.

Lomtalanítás országosan

Ha lomtalanítani szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk az elvégzendő munkára. A lomtalanítást  bármilyen helyről el tudjuk végezni, a pincéből, garázsból, padlásról,  tetőtérből, a lényeg, hogy valamilyen szabad közlekedési lehetőség legyen amelyen el tudjuk juttatni a lomokat a szállító járműig.

Milyen anyagokat lomtalanítunk?

 • Mindenféle fából készült használati tárgyak, bútorok, fahulladék, kivágott fák.
 • PET palack, műanyagból készült tárgyak, műanyag hulladék,, műanyag doboz stb.
 • Fémből készült használati tárgyak, dobozok eszközök.
 • Megmaradt építő anyag, segédanyag stb.
 • Autógumi, gumi hulladék.
 • Könyvhulladék, régi könyvek, papírhulladék , újságok.
 • Régi Akkumulátorok, használt elemek, akkuk.
 • Építési törmelék.
 • Bontott nyílászáró, ajtó, ablak, nyílászáró tokok, fa hulladék.
 • Használt bútor, bútor forgácslapból, bútorhulladék.

A régi akkumulátorok és elemek is veszélyes anyagnak számítanak, így ezek ártalmatlanítása szükséges, nem lehet a szeméttelepen ezeket leborítani, hanem külön ártalmatlanító és gyűjtőhelyre kell őket elszállítani. A gyűjtő helyen szakszerű környezetbarát ártalmatlanításukról gondoskodni tudnak. Működésképtelen berendezések, régi televíziók, háztartási felszerelések elszállítása, ártalmatlanítása.

Tehertaxi fuvarozás országosan

Ha személyesen szeretné felügyelni a rakodást és a szállítást, vagy sokféle nagy méretű tárgyat szeretne több különböző áruházból egyszerre haza szállíttatni, akkor jó megoldás a tehertaxi. A tehertaxi szolgáltatásunkat akkor célszerű igénybe venni, amikor nem akarja, hogy az áruházak kiszállító rendszere vigye ki áruját. A tehertaxi mellé rakodókat is tudunk biztosítani, akik a fel és lerakodást is elvégzik Ön helyett.

A cégünknél dolgozó munkatársak előzetes képzést kapnak a nehéz tárgyak szállításával kapcsolatban. Mi a teendő, ha valahol elakadunk a berendezési tárggyal, és hogy védhetőek ki a szakszerű rakodással a sérülések. Hogyan kell emelni, mozgatni ezeket a tárgyakat, hogy védhetjük ki a váratlan helyzeteket.

Ha Ön is szeretne vidékre költözni, nincs más dolga: vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot. Mindegyik munkára az előzetes felmérést követően egyedi árajánlatot adunk. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk megrendelőink, ügyfeleink igényeit felmérni, és az elvárásoknak megfelelően lebonyolítani az átköltözést.

Back To Top