Zongora, páncélszekrény, nehéz tárgyak szállítása

Nehéz tárgyak szállítása, rakodása, mozgatása szakszerűen, gyorsan és kedvező áron! Ne szakadjon meg, hanem hívjon bennünket ha 150kg-nál nehezebb tárgyat kell elszállítani, vagy akár átcipelni egyik helyről a másikra. Nehéz tárgyakról a 150kg-ot meghaladó súlyú tárgyaknál beszélünk. Ez az a súly amelynek a mozgatása már felkészültséget és jó kondíciót követel meg. A nehéz tárgyak szállítása nem csak a szállítóeszközre való felrakás miatt bonyolult, hanem mert a járműig is el kell vinni valahogy. Ez a mérettől függően előzetes tervezést igényel, hogy a tárgy épségét is megóvjuk és az emberi sérüléseket is megelőzzük. A nehéz tárgyak szakszerűtlen, felkészületlen mozgatása rakodása során súlyos balesetet szenvedhetünk ezért célszerű ezt szakemberekre bízni.

Milyen tárgyak lehetnek nehezek egy háztartásban?

Sokszor a régi bútorok tömör nemes fából készülnek, amelyek kiterjedésével a tömegük jelentősen növekszik. Ráadásul ezeket nem is nagyon lehet szétcsavarozni, hogy elemenként szállítsuk őket, mivel ragasztott vagy egy fából készült (faragott) bútorok. Ilyenkor nincs más megoldás csak a nehéz tárgyként való mozgatás.

Nehéz tárgyak szállítása:

Ezeket a berendezési tárgyakat jellegük és értéküknél fogva körültekintően kell kezelni. Emelni, illetve a helyükre rakni is nagy körültekintéssel szükséges.

A nehéz tárgyak szállítását sok esetben nehezítheti, ha nem lehet őket a szokásos útvonalakon szállítani, ha nincs lift. Az sem egyszerű ha nem férnek ki a nyílászárón, vagy szokatlan helyzetbe forgatva lehet őket kivinni az épületből. A nehézségek tovább bonyolódnak ha nem lehet a kapuhoz közel megállni a szállító járművel, és a nehéz tárgyat emiatt messzebbre kell vinni. Ezért nehéz tárgy szállítása előtt célszerű előzetes felmérést kérni, hogy a költségek (és a mozgatás, szállítás módja ) tervezhetőek legyenek.

Szakszerű munkavégzés, szállítás

A cégünknél dolgozó munkatársak előzetes képzést kapnak a nehéz tárgyak szállításával kapcsolatban, hogyan kell emelni, mozgatni ezeket a tárgyakat, hogy védhetjük ki a váratlan helyzeteket, mi a teendő ha valahol elakadunk a berendezési tárggyal, és hogy védhetőek ki a szakszerű rakodással a sérülések.

A tárgyak épségének a védelme nagyon fontos szempont nálunk, hiszen némelyik nehéz berendezési tárgy jelentős értéket képvisel, ezért a rakodásnál, mozgatásnál ezeket a tárgyakat biztosítani kell, és ehhez a megfelelő számú élő erő biztosítása szükséges. Amikor felmérjük a nehéz tárgy szállítását és rakodását akkor javaslatot teszünk arra, hogy szerintünk hány emberrel és mennyi idő alatt tudjuk megoldani a feladatot biztonságosan, valamint ennek mennyi lesz a várható költsége.

Célunk, hogy aki bennünket megbíz egy munkával, feladattal, az elégedetten dőljön hátra a nap végén, elégedett legyen  a munkánkkal. Nálunk nincsenek problémák, hanem jó megoldásra váró feladatok vannak, amelyeket húsz év tapasztalatával, több ezer költöztetéssel, és nehéz tárgy szállítással a hátunk mögött biztonságosan és jól fogunk megoldani. Ez legyen a garancia Önnek!

Ha Ön is nehéz tárgyat szeretne elszállíttatni, zongora, páncélszekrény szállításban, vagy más nehéz tárgy rakodásban, szállításban segíthetünk, keressen meg bennünket elérhetőségeinken, vagy telefonáljon most. Az árajánlat kérésekor kérjük írja le, hogy milyen tárgyat (tárgyakat) mikor, honnan, és hova kell rakodni, szállítani, illetve azt is írja le ha valamilyen előre látható nehézség is van amelyik hátráltatja vagy megnehezíti a rakodást szállítást.

Back To Top